Getty Images
SAVRŠENI NOGOMETNI BRAK

NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI NOGOMETA DOBIO NOVI LUDI NASTAVAK Neymar potpisao MEGA ugovor, evo kako su Real i Barcelona ostali 'praznih ruku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2018. 17:48

Brazilsku megazvijezdu Neymara već se duže vrijeme povezuje s transferom u Real ili mogućim povrakom u Barcelonu, ne prođe tjedan da PSG-ov kapitalac ne završi na Santiago Bernabuu ili Camp Nou, ali ako je suditi po vijestima iz Pariza, to od danas više nije nimalo izgledno.

Neymar je danas potpisao 'MEGA DEAL' s Katarskom nacionalnom bankom, kako ga nazivaju europski mediji i time vjerojatno okončao sve glasine o mogućem odlasku iz Pariza.

PSG je u vlasništvu Katarske kraljevske obitelji, a ovim su ugovorom do kraja osnažene veze između PSG-a i Katara. Premda se već mjesecima najavljuje Neymarov povratak u Barcelonu (iz koje je otišao za rekordnih 222 milijuna eura u ljeto 2017.) ili transfer u Real, Neymar je sada postao svjetski ambasador Nacionalne banke Katra, a ekskluzivna marketinška prava na kompletni 'brand Neymar' je pod kontrolom banke, javljaju španjolski i francuski mediji.

Time je njegov odlazak iz Pariza u narednome razdoblju onemogućen (ne spominje se trajanje niti vrijednost ugovora).

Neymarov otac i menadžer Neymar Senior potvrdio je da je ugovor dogovoren i već potpisan.

"Jako smo zadovoljni što smo postali partneri Katarske nacionalne banke. Neymar Jr. dijeli iste vrijednosti kao i Katarska banka, kroz stalnu težnju prema usavršavanju i dostizanju najvećih rezultata. Sretni smo možemo podržati napore Katarske banke u spajanju nogometne zajednice kroz sport i pokušati biti što bolji", poručio je otac slavnog nogometaša ne otkrivajući koliko su Katarani platili ovu 'savršenu simbiozu'.

Linker
02. svibanj 2024 18:18