afp
ŠOKOVI U MANCHESTERU

Nakon Fergusona, United bi mogao napustiti i Rooney, ali vraća se Cristiano Ronaldo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2013. 15:25

Samo dan nakon što je Sir Alex Ferguson objavio kako nakon 27 godina napušta kormilo Manchester Uniteda , Otok je potresla nova bomba. Naime, engleski mediji otkrivaju kako bi idući na redu za odlazak iz redova Crvenih vragova mogao biti Wayne Rooney, a njegovo mjesto mogao bi popuniti Cristiano Ronaldo.

Wayne Rooney je već nekoliko puta ponovio kako bi na kraju sezone želio napustiti Manchester, a kao moguća nova destinacija spominje se ovogodišnji finalist Lige prvaka, minhenski Bayern.

Iako ga je u zadnje vrijeme Alex Ferguson uvjeravao u ostanak, odlaskom velikog Škota stvari bi se mogle drastično promjeniti kada je mišljenje Waynea Rooneya u pitanju. U isto vrijeme s Otoka je stigla vijest kako bi dres Crvenih vragova ponovno mogla navući i bivša zvijeza Uniteda, danas Real Madrida, Cristiano Ronaldo. Da stvar bude zanimljivija, engleski Daily Mail informaciju potkrepljuje činjenicom da je generalni direktor Uniteda, David Gill, već otputovao u Madrid.

- Generalni direktor Uniteda, David Gill odletio je u Madrid na pregovore o povratku Ronalda u Manchester - ekskluzivno donosi Daily Mail.

Linker
13. svibanj 2024 14:12