REUTERS/Kai Pfaffenbach
JAVLJA SKY SPORTS

NAKON RONALDA U ITALIJU SELI I KARIM BENZEMA? Detalji transfera već su dogovoreni, Francuz pojačava veliku hrvatsku koloniju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2018. 10:48

Prema napisima talijanskih medija Milan je u pregovorima s Real Madridom oko transfera francuskog napadača Karima Benzeme.

Renomirani novinar Gianluca di Marzio javlja da su Benzemini predstavnici već razgovarali s trenerom Milana Gennarom Gattusom i sportskim direktorom Massimilianom Mirabellijem u Milanellu ovog tjedna i navodno su dogovoreni uvjeti suradnje.

Milan je 30-godišnjem Benzemi spreman ponuditi trogodišnji ugovor vrijedan 9 milijuna eura po sezoni. Isti su to uvjeti koje Benzema ima i u Realu, ali mu je Milan spreman ponuditi i godinu dana dulji ugovor.

Benzema je Realov igrač od 2009. godine kada je stigao iz Lyona. Iako je godinama bio osporavan, bio je prvi izbor za napadača kod svih Realovih trenera tijekom godina, a u Milanu bi imao ulogu glavne napadačke zvijezde.

Milan trenutno broji trojicu hrvatskih igrača, Alena Hlailovića, Ivana Strinića i Nikolu Kalinića.

Iako je hrvatski napadač Kalinić još uvijek uvijek član Milana, njegov odlazak je vrlo izvjestan, a najrealnije novo odredište Španjolska - Atletico ili Sevilla.

Linker
24. travanj 2024 12:08