Damir Krajač / CROPIX
DRAMA U LOKOMOTIVI

NALJUTIO GAZDU Zdravko Mamić potjerao Ivkovića, Ćuk novi trener Lokomotive

Kuloari tvrde kako je Ivković postao bivši nakon što je u Jutarnjem listu procurila informacija da se užem krugu prijatelja požalio kako ga je Zdravko Mamić prevario
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 19. prosinac 2013. 14:38

Tomislav Ivković danas će protiv Rijeke (Maksimir, 18 sati) posljednji put voditi Lokomotivu. U petak će Upravni odbor odlučiti o novom imenu na trenerskoj klupi prvoligaša s Kajzerice.

- Tomislav Ivković je izrazio želju da ode iz kluba. Smatra da je dao maksimum i da treba novi izazov u karijeri. UO Lokomotive će odlučiti o tome u petak - službeno je to upakirao Nenad Tunuković, PR Lokomotive.

Međutim, kuloari tvrde kako je Ivković postao bivši nakon što je u Jutarnjem listu procurila informacija da se užem krugu prijatelja požalio kako ga je Zdravko Mamić prevario jer mu je obećao mjesto trenera u Dinamu, a umjesto njega na klupu je instalirao svog brata Zorana. Ivković je izgubio strpljenje i rastanak je bio neminovan.

Kao sljedeći trener neslužbene Dinamove filijale spominje se Sreten Ćuk, bivši član stručnog stožera Dinama te trener Gorice i Radnika iz Sesveta.

Linker
18. svibanj 2024 15:17