Foto: Jakov Prkic / Cropix / CROPIX
OSIPANJE MOMČADI

NASTAVLJA SE RASULO U DO JUČER SNAŽNOM HRVATSKOM KLUBU Otišlo još važnih igrača, moglo bi ih i još nekoliko, čeka se sudbonosna odluka HOO-a

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 15. lipanj 2017. 22:38

Desni bek Josip Jurendić i veznjak Josip Vuković više nisu igrači Splita, dobili su raskid ugovora nakon što im klub u zadanom roku nakon tužbe nije podmirio dugovanja.

Poznato je da je Split izgubio prvoligaški status zauzevši zadnje mjesto u Prvoj HNL, ali zbog dugovanja prema igračima nije dobio licencu ni za drugi rang, nego bi, kako sada stvari stoje, trebao igrati u Trećoj HNL. Split se žalio Hrvatskom olimpijskom odboru, još čeka odgovor, a nada se da bi mogao ostati u Drugoj HNL, inače će svi igrači postati amateri i moći otići bez odštete.

Krilni je napadač Ivan Pešić već kao slobodan igrač potpisao dvogodišnji ugovor za Hajduk, a novu bi sredinu uskoro mogli pronaći i drugi igrači nakon što dobiju raskide.

Tržištu su posebno zanimljivi vratar Tomislav Duka i stoper Božo Mikulić. Također, Split je ostao i bez trenera nakon odlaska Brune Akrapovića, a imenovanje novog trenera i datum početka priprema upitni su sve dok se konačno ne sazna u kojem će rangu Crveni igrati u idućoj sezoni.

Linker
28. travanj 2024 19:26