CROPIX
RAZMIŠLJA SAMO O JEDNOJ STVARI

NE POSTOJI VATRENI KOJI JE SRETNIJI I VIŠE SE VESELI OD NJEGA 'Imamo strašnu reprezentaciju, ovo je možda čak najjača Hrvatska ikad!'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. lipanj 2017. 18:03

Neki su došli rano ujutro, pojedini već večer ranije. Vatreni su se okupili u Asu te autobusom krenuli prema Međimurju. Znaju kamo, jer boravili su u hotelu Golfer s A ili mladom vrstom. Najsretniji što se našao u tom društvu bio je Ivan Santini.

- Odličan je osjećaj što sam ovdje. Svjestan sam da imamo strašnu reprezentaciju, možda čak najjaču ikad, izvrsno popunjenu na svim mjestima, a na mojemu u napadu pogotovo. Zahvalan sam i sretan što je napokon došlo i to vrijeme da budem dio nacionalne vrste - govorio je Santini koji je debitirao nedavno s Meksikom. Pa se prisjetio:


Otro oso de Diego Reyes gooool de Croatia vs...

- Došli smo tamo rasterećeni od svih briga, puno dečki je prvi put bilo na tom kontinentu, tako smo i ušli u utakmicu, dali sve od sebe. Nismo ni mi previše očekivali, ali ispalo je izvrsno.

Island?

- Jako je to nezgodan protivnik, pogotovo na svojem terenu, ali vjerujem u naše momke, tako i cijelu reprezentaciju.


Gooool de Croatia vs Mexico

Zabio je 15 golova za Caen u francuskoj Ligue 1, zainteresirao je mnoge klubove.

- Ma samo mi je na pameti ovaj Island, a potom ćemo vidjeti što dalje. Ne razmišljam sad o klubu i ni o kakvim klupskim obvezana, sezona je završena, još ću odraditi ovu utakmicu, a potom se odmoriti - diplomatski je odgovorio.

Linker
17. svibanj 2024 09:12