CROPIX
SPEKTAKL U LONDONU

'NE SJEĆAM SE KADA JE ZADNJI PUT BILO OVAKO' - SVI PUTEVI VODE NA WEMBLEY: Vatreni podigli Hrvatsku na noge, HNS u prodaju pušta dodatne ulaznice!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2018. 15:55

Velika pobjeda Hrvatske nad Španjolskom vratila je poznati zanos na lica hrvatskih navijača, a luda večer na Maksimiru odražava se i na prodaju ulazica za nedjeljni okršaj Hrvatske i Engleske na Wembleyu.

Nakon dramatično izborene pobjede protiv Španjolske, hrvatska reprezentacija ostala je u igri za osvajanje prvog mjesta u skupini i plasman na završni Final Four Lige, a tamo ju vodi samo pobjeda protiv Engelske na Wembleyu ove nedjelje.

Hrvatski nogometni savez je danas reagirao i omogućio dodatne ulaznice za spektakl u Londonu.

"Hrvatski nogometni savez omogućio je dodatnu kvotu ulaznica za susret Lige nacija između Engleske i Hrvatske, a zainteresirani navijači ulaznice mogu kupiti putem interneta danas (petak) do 23:59 sati. Utakmica između Engleske i Hrvatske igra se na stadionu Wembley 18. studenoga u 14:00 sati po lokalnom vremenu.

Za kupnju su dostupne ulaznice za kategoriju 3, a cijena iznosi 385,00 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, isključivo u petak 16. studenoga do 23:59 sati, ili do rasprodaje svih ulaznica", stoji u priopćenju HNS-a.

"Ne sjećam se kad je bio veći interes za jednu ovakvu utakmicu, a da se ne radi o velikom natjecanju, osim zadnjeg Wembleya. Inače je rok za kupnju ulaznica za Englesku bio u srijedu, do sada je prodano 1900 ulaznica što je odlično, ali očekujemo da će biti prodano još. Naravno da se ne može pet tisuća ljudi organizirati u jednom danu za put u London, ali zbog brojnih upita smo otvorili dodatnu kvotu", izjavio je za SN glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Linker
03. svibanj 2024 21:44