Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
'NITKO MI NIJE REKAO'

'NE ZNAM ČIJA JE IDEJA MOGUĆA PROMJENA DOMAĆINSTVA, NE VIDIM NI JEDAN ARGUMENT ZA TAKO NEŠTO' Predsjednik Rijeke zatečen zahtjevom HNS-a

Zahtjev HNS-a poslan UEFA-i o promjeni domaćinstva odlučujuće utakmice eurokvalifikacija između Hrvatske i Slovačke zatekao je Rijekinog predsjednika Damira Miškovića. Umjesto Rijeke 16. studenog moglo bi se igrati u Zagrebu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 15. listopad 2019. 18:07

Rijekin predsjednik Damir Mišković jučer nije znao ništa o tome da HNS želi promijeniti mjesto odigravanja utakmice sa Slovačkom.

- Vidim da su se mediji raspisali, ali osobno mi o tome nitko nije rekao niti riječ. Ljudi iz Saveza su se javili, ali samo kako bi nas obavijestili da će u ponedjeljak doći na Rujevicu kako bismo dogovorili detalje vezane uz organizaciju utakmice sa Slovačkom - jasan je bio Mišković, uz važan dodatak:

- Mi smo na Izvršnom odboru HNS-a razgovarali o tome da bi bilo dobro kvalifikacije igrati u što je moguće više gradova pa je tako utakmicu sa Slovačkom dobila Rijeka. Ako to netko i želi promijeniti, onda to može biti isključivo Izvršni odbor HNS-a. Ne znam čija je ideja moguća promjena domaćinstva, ne znam je li ta ideja doista postoji, ali ako će je netko doista htjeti realizirati, taj će morati imati vrlo jake argumente u rukama. Osobno ne vidim niti jedan argument, jer na Rujevici imamo krasan stadion, vrhunski teren, a smiješno mi je i pričati o tome kakvu bi podršku Vatreni imali - zaključio je Mišković.

Linker
27. travanj 2024 05:22