RAKITIĆEV SUIGRAČ

Negredo: Ako Italija ispadne, nesreća za njih, trebali su obavit posao prije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2012. 00:24

Uoči posljednjeg kola skupine C koje će odlučiti četvrtfinaliste Europskog nogometnog prvenstva oglasio se napadač Seville i španjolske reprezentacije Alvaro Negredo.

U prvoj utakmici "furije" protiv Italije (1-1) njihov je napadač zaigrao bez klasičnog napadača s isturenim Cescom Fabregasom, a u drugoj je utakmici protiv Irske (4-0) zaigrao Fernando Torres. Fabregas je Talijanima zabio jedan, a Torres Ircima dva gola. Fernando Llorente i Negredo čekaju na svoju priliku s klupe.

- Mi smo posve tri različita napadača, svatko ima različite karakteristike. Torresova moć u završnim metrima, njegova mobilnost su važni za nas. Llorente otvara puno mogućnosti kada lopta dođe u kazneni prostor, a ja pokušavam biti na pravom mjestu. Tako ja mogu doprinijeti - kaže Negredo.

Remi visokim rezultatom (2-2, 3-3...) u posljednjem kolu protiv Hrvatske bez obzira na ishod utakmice Italije i Irske izbacio bi talijansku reprezentaciju iz četvrtfinala, a upravo na tu moguću opciju koju podvlače talijanski mediji osvrnuo se Negredo.

- Ako Talijani ispadnu, nesreća po njih, trebali su obaviti posao ranije.

Priznao je Negredo da je nakon remija Hrvatske i Italije (1-1) čestitao svom suigraču iz Seville Ivanu Rakitiću.

- Pisao sam mu nakon utakmice protiv Italije da mu čestitam jer imamo zaista dobar odnos, ali nismo razgovarali o drugim stvarima.

Linker
06. svibanj 2024 13:55