REUTERS/Carlos Barria
SVE SE JASNO VIDI

'NEK SADA ENGLEZI NAPRAVE ANALIZU, PA NEKA BUDU POŠTENI, A NE DA OPTUŽUJU SUBAŠIĆA' Legendarni komentator oštro uzvratio udarac drskim Otočanima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. srpanj 2018. 10:03

Na dramatičan način saznali smo posljednjeg četvrtfinalista Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Utakmicu Engleske i Kolumbije odlučila je lutrija jedanaesteraca, a HRT-ov komentator Drago Ćosić je uobičajeno emotivno proživio susret.

"Nek sada Englezi naprave analizu, pa nek budu pošteni, a ne da optužuju Subašića", rekao je HRT-ov komentator nakon lutrije jedanaesteraca koja je Godrom Albionu pripala sa 4:3.

GOLOVE S UTAKMICE ENGLESKA - KOLUMBIJA POGLEDAJTE OVDJE

Bila je to jasna alucija na analizu britanskih medija prema kojima je do jučerašnjeg dana na Mundijalu čak od 19 jedanaesteraca čak njih 15 bilo neregularno.

"Subašić i Schmeichel su najviše varali, a samo su prilikom jednog pokušaja sve izveli po pravilima", stajalo je u tekstu uz objašnjenje da su vratari prilikom branjenja ranije izašli daleko s crte i tako prekršili pravila.

Ako se pogleda usporena snimka penala koji je izvodio Kolumbijac Carlos Bacca, a koji je obranio Jordan Pickford i koji je kasnije presudio, jasno se može vidjeti da je engleski vratar također izašao ranije s vrata i tako skratio kut.

Soccer Football - World Cup - Round of 16 - Colombia vs England - Spartak Stadium, Moscow, Russia - July 3, 2018  England's Jordan Pickford saves a penalty from Colombia's Carlos Bacca during the penalty shootout                                                       REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li britanski mediji i taj jedanaesterac ocijeniti neregularnim.

Linker
02. svibanj 2024 23:45