REUTERS/Eddie Keogh
ODLAZAK S OTOKA

NEKADA SU DIJELILI SVLAČIONICU, A SADA ĆU MU LEGENDA BITI TRENER Fabregas uskoro potpisuje za Monaco u transferu teškom 10 milijuna eura?

Piše: HinaObjavljeno: 02. siječanj 2019. 15:42

Veznjak Chelseaja Cesc Fabregas (31) trebao bi sljedećeg tjedna potpisati za Monaco, koji je predzadnji u francuskom prvenstvu.

U srijedu su francuski mediji objavili da se je Fabregas već dogovorio s Monacom i da bi trebao potpisati ugovor na dvije i pol godine, te da su klubovi blizu toga da dogovore iznos odštete. Chelsea, navodno, traži deset milijuna eura za Fabregasa, kojem ugovor s londonskim klubom ističe za pola godine.

Fabregas je nezadovoljan svojim statusom kod trenera Sarrija, koji ga je samo jednom uvrstio u početnu postavu Chelseaja u jesenskom dijelu Premier lige.

Soccer Football - Premier League - Chelsea vs Manchester United - Stamford Bridge, London, Britain - November 5, 2017   Chelsea’s Alvaro Morata celebrates scoring their first goal with Cesc Fabregas    Action Images via Reuters/John Sibley  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

S druge strane, u Monacu će mu trener biti Thierry Henry, njegov bivši suigrač iz Arsenala i Barcelone. Henry je preuzeo Monaco sredinom listopada, nakon što je zbog loših rezultata otkaz dobio Leonardo Jardim, s kojim je u prethodne dvije godine Monaco bio prvak i viceprvak Francuske. No, ove sezone Monaco je u 18 kola upisao samo tri pobjede i nalazi se u zoni ispadanja, na predzadnjem mjestu sa tek 13 bodova.

Kolumbijski napadač Luis Muriel na posudbi u Fiorentini

Kolumbijski napadač Luis Muriel (27) napušta Sevillu i ostatak sezone provest će na posudbi u Fiorentini, koja ima pravo otkupiti njegov ugovor.

Fiorentina, gdje je na posudbi iz Juvea hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, ima velikih problema sa realizacijom, u 19 kola ubilježila je tek 25 golova, a najbolji strijelac kluba je veznjak Marco Benassi sa šest pogodaka.

Muriel odlično poznaje talijansku Seriu A, gdje je proveo šest godina igrajući za Lecce, Udinese i Sampdoriju, te je u 165 utakmica zabio 43 gola.

U ljeto 2017. prešao je u Sevillu u transferu vrijednom 21 milijun eura. No, u španjolskom klubu nikad nije dostigao golgetersku formu iz razdoblja dok je igrao u talijanskom prvenstvu. U dresu Seville je u 65 utakmica zabio samo 13 golova.

Linker
20. travanj 2024 07:57