foto: CROPIX
LAKRDIJA SE NASTAVLJA

Nema kraja sramoti hrvatskog nogometa: 'On je prevarant, varalica i lopov!'

Niti dva dana nakon derbija Hajduka i Dinama na Poljudu ne stišavaju se reakcije na suđenje Brune Marića koji je s dvije teške pogreške oštetio Hajduk i navukao na sebe bijes navijača.
Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 22. rujan 2015. 20:30

Mariću je nakon utakmice svašta izgovorio i Ljubo Pavasović Visković, predsjednik Nadzornog odbora Hajduka, a sada je za Slobodnu Dalmaciju ponovno prokomentirao cijeli slučaj.

"Žao mi je što su me uspjeli spustiti na njihovu razinu, a još mi je više žao da me se spominje u kontekstu osoba kakve su Bruno Marić i Krešimir Antolić..."

Antolić je, da pojasnimo, šef osiguranja Dinama koji je zapravo 'dolje', na terenu ishodio prijavu Hajdukova predsjednika za verbalni delikt.

"Svi moraju shvatiti da kad se četiri godine mučiš, trošiš svoje vrijeme i novac da bi napravio nešto, a onda dođe jedna takva osoba i na tako jedan podmukao način iz tko zna kojeg interesa obezvrijedi sve to, jasno je da je teško sačuvati prisebnost. Naravno, iza svega što sam izgovorio Mariću sadržajno stojim, ali s obzirom na moj položaj trebao sam svakako voditi računa o načinu na koji to radim", prenosi Slobodna Dalmacija.

Što je to onda sadržajno protiv Marića iza čega stojite i danas?!

"Da je prevarant, varalica i lopov!".

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

Linker
08. svibanj 2024 11:08