Paun Paunovic / CROPIX
SVE PO STAROM

Nema ostavke na Poljudu: Usprkos traume, članovi uprave zadržali funkcije

Ozračje drame bilo je potpuno, ali su se nakon popijene kave u kancelarijama u Poljudu, funkcioneri razišli da u miru, bez naprasnih odluka, dočekaju novi dan
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. travanj 2015. 11:01

Ostavke su ostale u zraku, tj. mraku, jer - jutro je pametnije od večeri, piše Slobodna Dalmacija.

Čije ostavke? Pa, sve je moguće, pa i kolektivna ostavka rukovodstva Hajduka, jer i o tome se špekuliralo, da svi zajedno odu poslije debakla u Parku mladeži, te prepuste da Grad postavi prinudnog upravitelja.

No,to se ništa nije dogodilo, premda stoji i opaska predsjednice Nadzornog odbora Branke Ramljak da moraju biti i odgovorni, klub ne smije postati – obezglavljen.

I ostavke same po sebi ništa ne rješavaju, osim što su moralni čin.

Odmah poslije utakmice u Parku mladeži u Poljudu su se sastali Branka Ramljak, Nikola Koceić Bilan i Marin Brbić, nesumnjivo da su ostali članovi NO bili na telefonskoj liniji, na "speaker-phoneu" a i Goran Vučević je najavio da ide na sastanak u klub, dva raskrižja od stratišta u Parku mladeži da vidi što dalje, djelovao je obeshrabreno...

Je li Vučević ponudio ostavku? Nitko to nije potvrdio, ali nam je poručeno – vidjet ćemo, jutro je pametnije od večeri!

Traume su doživljavali i igrači nakon napada navijača, osupnuti, razočarani, tako da je ozračje drame bilo potpuno, ali su se nakon popijene kave u kancelarijama u Poljudu, funkcioneri razišli da u miru, bez naprasnih odluka, dočekaju novi dan.

Linker
08. svibanj 2024 01:40