Reuters / Matthew Childs Livepic / REUTERS
'VRHUNSKA KLASA'

'NEMOGUĆE GA JE ČUVATI U ŠESNAESTERCU' Slaven Bilić je apsolutno oduševljen napadačem: 'Mogao bi pomoći i hrvatskoj reprezentaciji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2017. 23:44

Dimitri Payet je završena priča. Menadžer West Hama Slaven Bilić pronašao je novu zvijezdu i otkako je Francuz napustio istočni London bivši hrvatski izbornik ne prestaje hvaliti Andyja Carrolla.

Engleski napadač je u zadnja četiri kola Premiershipa zabio četiri gola i Engleska je odmah počela brujiti o tome da 28-godišnji napadač 'hammersa' mora i u reprezentaciju. Ako se pita Bilića, tamo mu je i mjesto.

"Andy je vrhunska klasa. On vam daje sve što možete tražiti od centralnog napadača. Sjajan je u skoku, fizički snažan, a ima odličan dodir s loptom i odličan smisao za kombiniranje. Gotovo ga je nemoguće čuvati u šesnaestercu", rekao je Bilić pa nastavio:

"Ne znam je li Gareth Southgate obožavatelj Carrolla, ali ja mislim da Andy itekako može pomoći engleskoj reprezentaciji. Pa Andy bi pomogao bilo kojoj reprezentaciji. Pomogao bi i njemačkoj, hrvatskoj i španjolskoj reprezentaciji jednostavno zato jer je vrhunski igrač."

Linker
18. svibanj 2024 07:03