Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJA NAKON ŠOKA

NEUSPJEŠAN EKSPERIMENT KOŠTAO GA JE BODOVA I UMALO DOVEO DO POTPUNE KATASTROFE Evo kako je Bjelica prokomentirao šok na otvaranju sezone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2018. 00:26

Nenad Bjelica pokušao je na otvaranju Prve HNL izvesti hrabar potez u nadi da će sve ispasti kako treba. Strateg Dinama istrčao je večeras na Maksimir s potpuno drugih početnih 11 u odnosu na ekipu koja je startala u visokoj 5:0 pobjedi protiv izraelskog Hapoela u europskom nadmetanju, no taj potez koštao ga je željenog otvaranja sezone.

Rudeš je tako danas senzacionalno uzeo bod na Maksimiru (1:1), a od punog plijena dijelile su ga svega 2-3 minute jer je domaćin izjednačio preko Perića tek u trećoj minuti sudačke nadoknade.

"Mislim da je ovo realno, rezultat je realan. Rudeš je bio bolji i imao bolje šanse u prvom poluvremenu. Ne možete ući u utakmicu u 46. minuti. Onda te neće ni sreća poljubiti. Večeras smo izgubili dva velika boda", izjavio je Bjelica pred kamerama nakon utakmice.

Upitan je li sada vidljiva razlika između onoga što bi moglo biti prva i onoga što bi moglo biti druga postava u obnovljenom sastavu Modrih, Bjelica je odgovorio:

"Ne bih sad ovako vruć donosio neke velike zaključke. Imamo jako puno igrača, moramo vidjeti... Ako igrači Dinama ovakve utakmice ne mogu igrati, onda ne trebaju ni biti u Dinamu. Imaju igrači kvalitete, ali pristup u prvom poluvremenu je bio loš. Kada uđeš u utakmicu u 46. minuti onda se ovo događa. Mi smo prespavali prvo poluvrijeme. Za mene je ovo poraz, triježnjenje i velika škola. Moramo učiti iz ovoga", zaključio je trener Dinama.

Linker
07. svibanj 2024 17:27