Getty Images
SVE ZBOG NEYMARA

NEVJEROJATAN RASPLET DOGAĐAJA U KRALJEVSKOM KLUBU Realovo pojačanje od 45 milijuna eura odlazi sa Santiago Bernabeua nakon samo par tjedana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. kolovoz 2019. 21:46

Najveća ovoljetna transfer saga još nije dobila svoj kraj. Sve je izvjesnije da će Neymar napustiti PSG, a u utrci za njegovim angažmanom su Barcelona i Real. Iako još uvijek nije poznato tko će od ova dva španjolska velikana pobijediti u ovom boju i dovesti Brazilca, španjolski mediji pišu da je tome bliži ipak 'Kraljevski klub'.

O paketu kojeg bi Real poslao u Pariz za službeno najskupljeg nogometaša u povijesti možemo samo nagađati, ali je jasno da bi se njegovim dolaskom u Real zatvorila pozicija za 45 milijuna skupo ovoljetno pojačanje, 18-godišnjeg Brazilca Rodryga.

Naime, španjolski klubovi mogu u momčadi imati tri igrača van Europske unije, a kako su dva rezervirana za Viniciusa Juniora i Edera Militaa, dolaskom Neymara zatvorilo bi se mjesto za Rodryga. On je ovog ljeta došao iz Santosa u skupom transferu, ali Zinedine Zidane nije siguran da je on spreman pomoći 'Kraljevskom klubu' već ove sezone pa ne bi imao ništa protiv toga da ga pošalje na posudbu.

Linker
02. svibanj 2024 00:57