Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
NAGRADA ZA SJAJAN RAD

NEVJEROJATNE VIJESTI IZ TURSKE! LEGENDA VATRENIH PREUZIMA GALATASARAY Velikan u Hrvatu i apsolutnom hitu prvenstva pronašao svog spasitelja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2017. 13:14

Vijest koja se pojavila prije nekoliko dana i koja je mnogima zazvučala kao poprilično nadobudna, ipak će se ostvariti. Naime, Igor Tudor novi je trener Galatasaraya!

Informaciju objavljuju svi veći turski mediji, iako ju klub još nije službeno potvrdio, ali hrvatski stručnjak će na godinu i pol dana u ruke dobiti jednog od europskih velikana.

Tudor će na klupi naslijediti 53-godišnjeg Nizozemca Jana Oldea Riekerinka koji će mu momčad predati kao trećeplasiranu u turskom prvenstvu, s pet bodova manje od vodećeg Bešiktaša.

Podsjetimo, Tudor je u Tursku stigao na početku ove sezone kada je sjeo na klupu Karabukspora kojeg je vodio do trenutno 10. mjesta na ljestvici, a zanimljivo, nekadašnji igrač Hajduka će se 'odreći' 150.000 eura koliko bi mu garantirao ostatak ugovora s Karabuksporom. Iako, vjerujemo kako neće pretjerano žaliti jer Galatasaray je, barem kada su u pitanju financijski aspekti, u samom nogometnom vrhu.

ZAGREB, CROATIA - MAY 22:  Igor Tudor, coach of HNK Hajduk Split looks on during the Croatian Cup Final Second Leg match between NK Lokomotiva Zagreb and HNK Hajduk Split held on May 22, 2013 at the Maksimir Stadium in Zagreb, Croatia. (Photo by EuroFootball/Getty Images)
EuroFootball/Getty Images / Getty Images

Linker
18. travanj 2024 10:21