Neymar
 REUTERS/Toru Hanai / REUTERS
TEŠKO MU PALO

NEYMAR PROGOVORIO O JEDNOM OD NAJTEŽIH TRENUTAKA U KARIJERI Bio sam jako tužan, uništilo me to! Srećom imam obitelj i prijatelje koji su bili uz mene

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 23. srpanj 2018. 14:59

Dugo su pojavljivale špekulacije o Neymarovu dolasku u Real Madrid. Prognoziralo se kako će predsjednik Reala Florentino Perez na račun PSG-a uplatiti preko 300 milijuna eura. No, ponekad čak niti Kraljevskom klubu ne ide sve prema planovima, pa se morao okrenuti rezervnim rješenjima (Hazard). Uglavnom, Neymar je javno obznanio kako ostaje u PSG-u te da je još puno posla pred njim.

- Ostat ću! Imam ugovor s PSG-om, izabrao sam ovaj klub za nove izazove, nove stvari i još puno, puno golova - rekao je Neymar.

- Neću promijeniti mišljenje, u to sam siguran. Nadam se da će ova sezona biti još uspješnija. Svima je poznato koliko brinem o PSG-u i koliko mi je stalo do ovog kluba.

Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Brazil vs Belgium - Kazan Arena, Kazan, Russia - July 6, 2018  Brazil's Neymar looks dejected after the match   REUTERS/Murad Sezer
REUTERS/Murad Sezer

Što se tiče reprezentacije i Svjetskog prvenstva, rekao je:

- Jako mi je teško palo to ispadanje, može se reći i uništilo, bio sam jako tužan, ali tuga ne traje vječno. Imam obitelj i prijatelje, a oni me ne žele gledati kako se non-stop loše osjećam.

Dakako, Brazilac se morao osvrnuti i na svojeg novog suigrača, legendarnog Gigija Buffona...

- Bit će mi čast dijeliti svlačionicu s tako sjajnim vratarom kao što je Buffon. Njegovi uspjesi govore dovoljno, njegovo znanje i iskustvo bit će nam od velike koristi.

Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Brazil vs Belgium - Kazan Arena, Kazan, Russia - July 6, 2018  Brazil's Neymar looks dejected at the end of the match   REUTERS/Toru Hanai
REUTERS/Toru Hanai

Posljednjih je godina bilo dosta priča o tome je li Neymar dostignuo razinu Messija i Ronalda. Često ga se uspoređivalo sa spomenutim dvojcem, ali nekako je uvijek bio u sjeni Argentinca i Portugalca. Upravo je zato i napustio Barcu, tvrdi se. Sada je Španjolsku napustio i Cristiano Ronaldo, a Neymar smatra kako je to velika stvar za talijanski nogomet, odnosno, da će ga vratiti u doba kada je Calcio imao primat u Europi.

Preporod s Ronaldom

- Dolazak Ronalda u Torino promijenit će talijanski nogomet, Calcio će biti baš onakav kakav je bio kada sam bio klinac. Serie A se vraća tamo gdje je joj mjesto. Inače, Ronaldo je veliki igrač, nogometna legenda, ovo sigurno nije bila laka odluka za njega, ali sretan sam što ju je donio i želim mu puno sreće, ali ne i protiv PSG-a - završio je Neymar.

Linker
08. svibanj 2024 20:38