REUTERS
PROPUŠTA REAL

NEYMAR STRADAO GORE NEGO LI SE U PRVI MAH MISLILO Oglasio se PSG i objavio težinu ozljede sjajnog Brazilca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2018. 09:54

Kasno u ponedjeljak navečer PSG je i službeno objavio težinu Neymarove ozljede zadobivene u nedjeljnom derbiju protiv PSG-a.

Tako je Neymaru potvrđena 'fraktura pete metatarzalne kosti i iščašenje gležnja desne noge'. Iako nije objavljeno koliko će točno sjajni Brazilac izbivati s travnjaka, vjeruje se da će izbivati najmanje mjesec dana.

Iako, zbog slične ozljede Neymarov suigrač iz brazilske reprezentacije Gabriel Jesus iz Manchester Cityja pauzirao je prošle sezone čak 10 tjedana.

Čini se zapravo kako će Neymar zbog ozljede propustiti dobar dio u francuskom prvenstvu, a posebno će svojoj momčadi nedostajati u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Reala u kojem će PSG pokušati nadoknaditi zaostatak 1:3 iz prve utakmice.

Utakmica PSG-a i Reala igra se sljedećeg utorka, a osim nje Neymar bi trebao propustiti i četvrtfinale Francuskog kupa protiv Marseillea, kao i finale Liga kupa protiv Monaca koje se igra 31. ožujka. U francuskom prvenstvu PSG na vrhu ima čak 14 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Monaca pa njegov izostanak ne bi smio odigrati preveliku ulogu.

Linker
03. svibanj 2024 12:52