Screenshot: Instagram
PUT ZA 'PAMĆENJE'

NEZADOVOLJNI SRBI I SLOVENCI PODIJELILI SUDBINU HRVATA 'Hvala vam na 33 sata puta do Rija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2016. 21:12

Vaterpoliste Srbije i rukometaši Slovenije podijelili su sudbinu hrvatskih košarkaša što se tiče putovanja u Rio de Janeiro. Konkuretno nikoga od njih nisu oduševili uvjeti u kojima su putovali na Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

"Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživjeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak po niskoj cijeni kompanijom do Dubaija i poslije 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli", komentirao je srpski vaterpolist Filipović.

Živko Gocić ironično je putem Instagrama objavio fotografiju iz aviona, na kojoj se vidi kako visoki vaterpolisti ne znaju kud bi s nogama.

Uz nju stoji komentar: 'Biznis klasa. Hvala...'

Business class!!! Thanks...

A photo posted by Zivko Gocic (@zikica3) on

"Idućih deset sati u super položaju. Hvala Slovenskom olimpijskom savezu", napisali su slovenski rukometaši Jure Dolenec i Uroš Zorman na Facebooku.

Podsjećamo, prošlog tjedna je prema Južnoj Americi otputovala hrvatska košarkaška reprezentacija, a na uvjete puta se tada požalio Bojan Bogdanović.

"Hvala HKS-u i HOO-u sto su se potrudili i priuštili nam komfor kakav zaslužujemo na putu od 32h. Uvjeti su nam uvijek bili na nivou", napisao je Bogdanović na svom Facebook profilu.

Linker
28. travanj 2024 00:54