Screenshot: Youtube
GAFOVI IH KOŠTALI PORAZA

'NIKAD U ŽIVOTU NISAM VIDIO TAKVA DVA GOLA' Utakmica iz noćne more za hrvatskog reprezentativca, trener nakon gafa: 'Ovoga puta ne mogu ga braniti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2019. 09:55

Subotnju utakmicu 11. kola Championshipa hrvatski reprezentativni vratar iz redova Luton Towna Simon Sluga željet će čim prije zaboraviti.

Derby County pobijedio je Luton Town s 2:0, a na dušu hrvatskog vratara idu oba gola. U 11. minuti dodavanje njegovog suigrača Mattyja Pearsona prošlo mu je ispod noge i završilo u mreži, a u 70. minuti ubacivanje Toma Lawrencea s desne strane, blizu aut linije, nekako je našlo put do mreže. Utakmica iz noćne more za Slugu uoči okupljanja hrvatske reprezentacije.

Menadžer Luton Towna Graeme Jones je nakon susreta, očekivano, upitan za Slugine pogreške.

Screenshot: Youtube

"Bilo bi mi lako kriviti vratara u posljednjih ne znam koliko utakmica, ali nisam taj tip osobe, nisam takav trener. Ali ne mogu ga braniti ovaj put. Istina je da su to dvije pogreške vratara, izgubili smo 2:0 zbog dvije pogreške vratara. To su osnove igre. Riječ je o štopanju lopte i branjenju prve vratnice. Upravo to se dogodilo i to je život vratara", rekao je Jones, pa nastavio:

"Nisam vidio takva dva gola nikad u životu. Simon sada ide na reprezentativno okupljanje s hrvatskom reprezentacijom i koristit će mu da se makne od svih."

Screenshot: Youtube

Upitan je li što rekao Slugi nakon susreta, Jones je rekao:

"Dao sam samo svoje mišljenje o utakmici jer imam i 13 drugih igrača o kojima moram razmišljati i koji su dali svoje srce i dušu, koji su bili mentalno i fizički konstantni u tri utakmice u zadnja tri dana."

Linker
20. travanj 2024 06:55