Reuters
NIJE BIO ZADOVOLJAN

NIKO KOVAČ SE RIJEŠIO IGRAČA KOJI MU JE PRAVIO NAJVIŠE PROBLEMA Zamjena stiže odmah - Bayern dovodi novo pojačanje za 40 milijuna eura

Piše: HinaObjavljeno: 24. kolovoz 2019. 00:38

Portugalski veznjak Renato Sanches (22) napustit će Bayern i karijeru bi trebao nastaviti u francuskom viceprvaku Lilleu, koji bi za njega trebao platiti 20 milijuna eura odštete, te još pet u bonusima.

Sanches je bio jedan od ključnih igrača Portugala na Euru 2016. kada su osvojili naslov europskih prvaka, i u ljeto te godine prešao je iz Benfice u njemački Bayern. Bavarci su tada za njega platili 35 milijuna eura.

U Bayernu su očekivali velike stvari od njega, ali Sanches se nije snašao, a jednu sezonu (2017/18) proveo je na posudbi u Swanseaju. U posljednje vrijeme mladi Portugalac često je kritizirao Niku Kovača smatrajući kako treba dobiti šansu u prvoj momčadi Bayerna. Sada će je imati, ali u Lilleu.

Bavarci su nakon odlaska Sanchesa krenuli po novo pojačanje. U Munchen bi trebao doći Marc Roca, 22-godišnji veznjak Espanyola. Njemački Bild tvrdi da je Bayern već napravio dogovor s igračem te da se samo čeka klub. Espanyol bi svojeg igrača navodno pristao prodati za 40 milijuna eura.

Linker
04. svibanj 2024 14:25