Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images
PIŠE SPORT BILD

NIKO KOVAČ SPREMIO PROMJENU KOJA SE JEDNOJ ZVIJEZDI NEĆE SVIDJETI Nijemci otkrivaju: 'Da bi se izbjegao nepotreban nemir Heynckes je to radio...'

NIKO KOVAČ SPREMIO PROMJENU KOJA SE JEDNOJ ZVIJEZDI NEĆE SVIDJETI Nijemci otkrivaju: 'Prošle sezone izbjegavao se nepotreban nemir, ali to će se promijeniti pod hrvatskim trenerom'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2018. 17:19

Bayern Nike Kovača dobro se namučio u utakmici 1. kola Njemačkog kupa.

U subotu su Bavarci izborili 2. kolo 1:0 pobjedom protiv četvrtoligaša Drochtersen/Assela, a gol odluke zabio je Robert Lewandowski u 82. minuti.

Bila je to Kovaču druga službena pobjeda u isto toliko utakmica otkako je preuzeo trenersku klupu, nakon one 5:0 nad Eintrachtom u Njemačkom superkupu.

GOL S UTAKMICE DROCHTERSEN - BAYERN POGLEDAJTE OVDJE

"Bila je to teška utakmica, kao što to uvijek biva u prvom kolu Kupa. Nismo željeli da tako bude, ali na kraju moramo podvuću da je prolazak dalje najbitniji", komentirao je Kovač nakon susreta.

Do kraja prijelaznog roka Kovač bi mogao ostati bez bitnog igrača, stopera Jeromea Boatenga koji je u nekoliko navrata medijski naglasio kako je spreman za nove izazove nakon sedam godina provedenih na Allianz Areni. Najglasnije se spominje mogućnost selidbe u PSG.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - AUGUST 12:  Niko Kovac, head coach of Muenchen reacts during the DFL Supercup 2018 between Eintracht Frankfurt and Bayern Muenchen at Commerzbank-Arena on August 12, 2018 in Frankfurt am Main, Germany.  (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)
Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Ni sam Kovač ne isključuje tu mogućnost.

"Vidjet ćemo što će se dogoditi do kraja prijelaznog roka. Može se dogoditi. Ali pretpostavit ću da se neće ništa dogoditi i sretan sam da je dobro odradio ovu utakmicu", komentirao je Kovač.

A u slučaju da Boateng na kraju ostane u Bayernu ostane pod Kovačem više neće imati status vođe obrane. Sport Bild u tekstu pod naslovom 'Bayern ima novog šefa obrane' piše kako je novi vođa obrane Bavaraca 22-godišnji Niklas Süle.

Jerome Boateng
Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images
Jerome Boateng

"Šefovi momčadi već su prošle sezone vidjeli bivšeg igrača Hoffenheima ispred Boatenga, pa čak i ispred Matsa Hummelsa. Ali da bi se izbjegao nepotreban nemir bivši trener Jupp Heynckes stavljao je u igru Boatenga. To će se promijeniti pod Nikom Kovačem", piše Sport Bild.

Linker
20. travanj 2024 04:45