Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
'ČETIRI KAFIĆA'

NIKO KRANJČAR 'ZAPALIO' SPLIT, NAKON PORAZA PROGOVORIO O HAJDUKU 'Split mi je bio mirna luka kad mi je bilo najteže, ali svi znaju da sam dinamovac'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 26. prosinac 2018. 20:16

Niko Kranjčar je oduševljeno primljen na Gripama, nije u finalu, ali je trebalo doživjeti ovacije koje su se sručile s tribina. Poslije, okružen novinarima, rekao je:

- Hvala publici... Uvijek pamtim kako mi je Hajduk bio luka mira u najtežim trenucima, rekao je Kranjčar nakon poraza njegovog Camela od Tennisa s 5:0 kod kojeg je hat-trick zabio Juranović.

Kauri je drugi finalist, pobijedili su Tropica rezultatom 7:2. Za Kauri su dali golove A. Erceg i Wagner po dva, Martinac, Peričić i Blagaić, dok je za poraženi Tropic dvaput mrežu tresao Livaja, piše Slobodna Dalmacija.

Publika Kranjčara nije zaboravila.

- Nije, ni ja njih...To je uzajamno poštovanje. Oduvijek sam odavao priznanje i počast ljudima u Dalmaciji i Splitu na podršci koju su mi dali.

Upitan je i o Hajduku.

- Jedna velika žal, Hajduk zaslužuje puno više. Ono što se nadam je da će se Hajduk dignuti na razinu koju zaslužuje za dobrobit kluba i hrvatskog nogometa, prenosi Kranjčareve riječi Dalmatinski portal.

*Što je za vas iz današnjeg kuta značio Hajduk?

- U jednom teškom trenutku klub koji me prihvatio, navijači koji su me prihvatili u periodu gdje mi je bila potrebna dodatna afirmacija. Onda sam govorio da je to bila luka mira kada je bilo najteže.

Sjećanja na fantastičan doček otprije 13 godina,.

- Bilo je predivno, pomiješane su emocije. Svi znaju da sam dinamovac, da ću to uvijek biti i normalno da mi je bilo teško prijeći iz Dinama u Hajduk. Način na koji su me ljudi dočekali, davali mi podršku uvijek će ostati u sjećanju.

Linker
05. svibanj 2024 08:14