Nikola Vlašić
 Reuters/Ed Sykes / REUTERS
NAGAĐANJE ILI...?

NIKOLA VLAŠIĆ VRAĆA SE U HRVATSKU, ALI NE U HAJDUK!? Sprema li se razmjena igrača koja bi glasno odjeknula u hrvatskom nogometu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2018. 09:51

Informacije s Rujevice kažu kako Rijeka pokušava nagovoriti Nikolu Vlašića da ovu sezonu provede na posudbi kod Matjaža Keka.

Naravno, pita se i Everton, ali Englezi bi se mogli složiti s tom idejom jer je novi trener Marco Silva ionako mladog hrvatskog nogometaša prebacio u drugu momčad.

Nagađa se da bi Rijeka dovela Vlašića na posudbu, a da je moguće da pravac Liverpoola ode vratar Simon Sluga.

Novi list piše kako je Vlašić svojevremeno bio predmet razgovora na relaciji obitelj Vlašić - HNK Rijeka, ali ništa konkretno nikad nije dogovoreno.

Od rekordnog transfera Hajduka za 10.8 milijuna eura na ljeto prošle godine Vlašić se u Evertonu nije naigrao. U godinu dana u Premiershipu je skupio 574 minute u 12 utakmica. Ukupno je Vlašić za Everton odigrao 20 utakmica u svim natjecanjima upisavši dva gola za Everton, oba protiv Apollon Limassola u Europskoj ligi.

Hoće li sve ostati na nagađanjima ili će Vlašić uistinu promijeniti sredinu i možda završiti na Rujevici pod paskom Matjaža Keka, ostaje za vidjeti. U svakom slučaju, ako se u Evertonu ne odluče za prodaju Vlašića u interesu im je da igra redovito.

Odlazak Vlašića u Rijeku čini se jako nategnuto, ali Vlašiću ponuda manjka. Interesa navodno ima iz Italije, Francuske, Turske i te se opcije čine puno izglednije...

Linker
07. svibanj 2024 04:12