Getty Images
PRIJELAZNI ROK

NIŠTA OD SENZACIJE KOJA SE POMALJALA NAD MAKSIMIROM, EVO U KOJI KLUB IDE VREMEŠNI NAPADAČ BARCELONE! Novo razočaranje i za nesuđenog člana Vatrenih!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2019. 18:28

Eterom je u utorak prostrujila vijest o tome kako bi se argentinski napadač, 35-godišnji Maxi Lopez mogao naći u Dinamu. Radi se o negdašnjem nogometašu Barcelone i Milana, bivšem suprugu Wande Nare, izabranice Maura Icardija.

Ispostavlja se, bila je riječ samo o "patki" i dobroj popuni novinskih stupaca, jer se iskusnog ofanzivca već spominje u kontekstu drugih klubova.

Lopez je od proljeća slobodan igrač, tada mu je istekao ugovor s brazilskim Vascom, a sada bi se mogao vratiti u talijanski nogomet.

Tamošnji mediji već donose informaciju da je sve dogovoreno na relaciiji Lopez - Crotone. Talijanski drugoligaš čini se kao najizglednija opcija za nastavak njegove karijere.

Istovremeno, bivšeg hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića više ne žele ni u belgijskom Standardu. Tamo je u siječnju ove godine došao na posudbu iz Milana, a posudba će očito biti prekinuta godinu dana prije no što bi službeno završila. Naime, talijanski ga je klub belgijskom posudio na godinu i pol dana s mogućnosti kasnijeg otkupa, ali... Niti će posudba biti dovršena, a o kupnji će biti još manje razgovora...

Football Soccer - Croatia v Israel - International friendly match - Stadium Gradski Vrt, Osijek, Croatia - 23/3/16 Croatia's Alen Halilovic listens to the national anthem before the game.. REUTERS / Antonio Bronic - D1AESUIJVPAA
REUTERS

Vrlo će ga se vjerojatno odreći i Milan, a iako su mu tek 23 godine, već će morati potražiti svoj osmi klub u karijeri. Dinamo, Barcelona, Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege... Tko će nastaviti niz?

Linker
19. travanj 2024 19:51