Luka Modrić
 REUTERS/Amr Abdallah Dalsh / REUTERS
REČENICE ZA PAMĆENJE

AKO OVAKO NASTAVE, I RONALDO BI SE MOGAO NALJUTITI Modriću se ugledni list poklonio do poda, Luka uzvratio otkrićem kakvo se od njega ne čuje često

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2017. 18:13

Ulozi gotovo da ne mogu biti veći - Real u subotu u 13 sati dočekuje Barcelonu na Santiago Benrabeuu, u El Clasicu koji ne smije otići na stranu gostiju misle li prvaci ostati u igri za naslov i ove sezone.

Real nakon 16 kola zaostaje čak 11 bodova (uz utakmicu manje), i na četvrtom mjestu više nema pravo na kiks. Dva dana prije susreta, ugledna Marca kao jednog od ključnih igrača za pozitivan scenarij domaćina ističe Luku Modrića.

"Otkad je stigao u klub Modrić je iz godine u godinu postajao sve vžniji kotačič igre Reala, da bi danas bio nositelj momčadi, glavni ključ svih uspjeha koji su se dogodili Realu proteklih godina. Uvijek kad je Hrvat u pravoj formi, protivnici Rela gotovo da nemaju šanse, a njegov neporecivi talent rezultirao je višestrukim osvajanjem Primere i Lige prvaka, da bi sve okrunio nevjerojatnim nastupoom na upravo završenom Svjetskom klupskom prvenstvu. Zato je velika prednost Relaa što je Modrić uoči El Clasica u vrhunskoj formi", piše Marca.

Modrić je na komplimente odgovorio s nekoliko obećanja navijačima - u subotu će Kraljevi ginuti na travnjaku.

"Spremni smo odigrati veliki El Clasico jer i dalje je cilj osvojiti baš sve naslove koji nam se nude. I dalje smo 'živi' u La ligi i napravit ćemo sve da osvojimo prvenstvo. Također, još je uvijek puno do kraja Lige prvaka i Kupa kralja koje također želimo ponovno osvojiti", rekao je 'gladni Luka' u najavi El Clasica.

Iako ima čak 13 trofeja s Realom, Modrić objašnjava zašto ne pomišlja na prekid serije...

"To je moj karakter, ja uvijek želim više. Dok god ovo traje, treba uživati, to me gura dalje. Nadam se da će i naši navijači u subotu napraviti sjajnu atmosferu i dati sve od sebe kao i mi na travnjaku".

Zanimljivu je poruku navijačima i klubu Luka poslao na kraju razgovora. Sada je u 32. godini, postavlja se i pitanje gdje će završiti karijeru. I to je Modrić na kraju odlučio reći javno i nedvosmisleno.

"Dolazak u Real i osvajanje svih ovih titula za mene je ostvarenje sna. Uvijek sam znao da ću doći jako daleko, imao sam dovoljno samopouzdanja. Nema puno igrača koji su uspjeli objesiti kopačke o klin u ovako velikom klubu, pa hajmo vidjeti hoće li meni to uspjeti. To je moja velika želja".

Linker
03. svibanj 2024 17:57