Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images)
UHVATIO KONTINUITET

ALEN HALILOVIĆ SREĆU JE PRONAŠAO U OSMOM RAZLIČITOM KLUBU U KARIJERI Igrač kojeg su zvali 'hrvatski Messi' otkriva: 'Više me nije briga što kažu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2020. 16:15

Alen Halilović traži svoje mjesto pod sunce u nizozemskom Heerenveenu gdje igra na posudbi iz AC Milana.

Bivši igrač Dinama i Barcelone svojevremeno je uspoređivan s Lionelom Messijem, ali nikako da se skrasi u jednom klubu. Iako su mu tek 23 godine već je prešao put od Dinama, Barcelone, Sporting Gijona, Hamburgera, Las Palmasa, Milana i Standarda do Heerenveena.

"Moje najbolje godine su tek ispred mene", najavio je Halilović za Fox Sports, a njegove je riječi prenio Sport Bild.

"Još otkako sam imao 16 godina nikad nisam imao pravo igrati ok. Ako bi bilo tako rekli bi mi da sam igrao loše. Ali kada bih odigrao dobro, onda bi rekli da sam bio izvrstan. Nikada nije postojala sredina, već uvijek dobro ili loše", rekao je Halilović, koji je rekao da mu nije bilo lako nositi se s kritikama.

Matteo Ciambelli/NurPhoto via Getty Images
NurPhoto via Getty Images

"Bilo mi je teško", prisjetio se Halilović, pa rekao:

"Ali sada imam 23 godine i više me nije briga što ljudi kažu ili misle o meni", dodao je igrač koji je u Heerenveenu uhvatio kontinuitet igranja, ali je onda sva natjecanja, pa tako i u Nizozemskoj zaustavio koronavirus. Ove je sezone upisao 17 nastupa u Eredivisie i upisao jedan gol i 3 asistencije.

Njegov ugovor s Milanom istječe na ljeto 2021. godine, a hoće li ostati u Heerenveenu ili se vratiti na San Siru, još je nepoznanica.

Linker
24. travanj 2024 01:57