AHMAD ČVRSTO OBEĆAO

'Anas i ja nikada nismo bili motiviraniji. Hajduk će u novoj sezoni ići 'na pogon' braće'

Naša je želja da i dogodine igramo u Hajduku. Pun sam motiva, očekuje me treća sezona, nadam se i treća sreća, samo da konačno dobijem priliku za dokazivanje, kaže Ahmad
Piše: Mario VelićObjavljeno: 17. lipanj 2011. 17:14

Prava pojačanja u Hajduku još se čekaju. Svaka čast Miličeviću i Luštici, no Bijeli ipak trebaju igrače koji će donijeti bitan pomak u napadačkom dijelu. Takva pojačanju mnogo koštaju, a mnogi ih vide u starosjediocima, braći Sharbini.

Iako Anasa i Ahmada očekuje već treća sezona u bijelom dresu, ona bi im, pristanu li na nove ugovore, mogla biti sasvim drugačija. Trebali bi biti motiviraniji, s manjim primanjima svjesni da eventualnim uspjesima mogu ostvariti bogate bonuse i(li) inozemne transfere. Obojica će postati “gladni” uspjeha.

- Glad za uspjehom je bitna, to je imao Ibričić kad je postao igrač Hajduka, Modrić, Lovren, Olić i drugi u Dinamu. U Hajduku ima previše sitih, “gladni” igrači grizu - govorio nam je prije nekoliko dana jedan “prijatelj” Hajduka.

Slično razmišljaju i braća Sharbini, barem nam je tako govorio stariji Ahmad. Pregovori o novim ugovorima napreduju u dobrom smjeru, dogovor je sasvim moguć.

- Razgovore smo prepustili ocu, do sada je sve radio u našem interesu, vjerujemo da će tako biti i ovom prilikom. Naša je želja da i dogodine igramo u Hajduku. Ja sam pun motiva, očekuje me treća sezona, nadam se i treća sreća, samo da konačno dobijem dovoljno prilika za dokazivanje. I Anas je pun želje, jako je motiviran, svjestan da može dati više. Sanirao je ozljedu i sasvim je spreman, iskreno se nadam da će Hajduk u novoj sezoni ići naprijed zahvaljujući “pogonu” braće Sharbini - kazao nam je Ahmad.

Nada se on da će stoga nova sezona za Bijele biti znatno uspješnija.

- Nadam se samo da neće biti puno odlazaka, već sada imamo kvalitetne pojedince, a mislim da bi uz nekoliko pojačanja Hajduk mogao imati jaku momčad. Koja, naravno, uključuje mene i Anasa - priželjkuje Ahmad Sharbini.

Linker
18. svibanj 2024 20:04