SRETNI RIJEČANI

Andrej Kramarić o briljantnom golu: 'Nije mi prešla lopta preko noge, gađao sam to...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2013. 08:32

Rijeka na Kantridi nije uspjela pobijediti oslabljeni Lyon i zabilježiti prvu pobjedu u Europskoj ligi, ali momčad Matjaža Keka nije ni izgubila protiv renomirane francuske momčadi, te je zadržala nade u prolazak skupine. Lyon na Kantridu stigao znatno oslabljen jer se trener Remi Garde sačuvati većinu standardnih igrača za veliki lokalni derbi protiv St. Etiennea u nedjelju. Andrej Kramarić bio je zadovoljan nakon novog boda Rijeke u Europskoj ligi.

- Nije mi prešla lopta preko noge, gađao sam kao što to svaki pravi napadač čini - za početak je kroz šalu prokomentirao Andrej Kramarić svoj euro pogodak Lyonu koji se u konačnici pokazao vrijednim boda.

- Sretan sam što je moj udarac završio u mreži Lyona, htio bih se zahvaliti publici, suigračima i cijelom stručnom stožeru. Moglo je biti i bolje za nas s obzirom da smo imali puno prilika, ali jednako tako utakmica je mogla otići na drugu stranu. Ali moramo biti zadovoljni, nadam se da će drugi put nešto ući i da ćemo uspjeti doći do sva tri boda - kazao je Kramarić.

- Umoran sam! Ovo su igrači koji su redovito igrali Ligu prvaka godinama, ali na kraju smo odradili dobar posao. Nakon što smo odigrali dobro većinu utakmice, pogotovo prvo poluvrijeme, pali smo malo u zadnjih petnaest minuta, ali smo na kraju napravili dobar posao - kazao je Knežević.

- Nismo navikli na ovako visok ritam, odigrali smo puno utakmica u zadnjih nekoliko mjeseci i nedostajalo je svježine u završnici. Sasvim je normalno da padnemo pred kraj, ali izdržali smo sve napade i zasluženo uzeli bod - kazao je Močinić.

- Ponovno smo primili pogodak iz prekida, ali sreća da smo se brzo vratili, Kramarić je prekrasno pogodio. E, nakon tog pogotka mislim da smo dominirali, imali smo svoje šanse za 2:1, ali na kraju moramo priznati da je rezultat realan. Kasnije smo malo pali, ali nisu stvorili neke izrazite prigode, mislim da smo dobro stajali na terenu. Jesam li zadovoljan bodom? Nećkam se, 'ajmo reć' da jesam, ali malo nam fali, jako malo. Možda protiv Vitorije... - rekao je Ivan Vargić.

Uspješno je 'priveden' i Zoran Kvržić, prava napast za Lyon.

- Dojam? Takav da smo trebali pobijediti, eto kakav! Imali smo tri šanse za vodstvo, oni su imali loptu u drugom poluvremenu, ali nisu nas ugrozili. Malo smo pali kasnije, slažem se, umor te sustigne. A primili smo gol kakav samo mi možemo primiti.

Mate Maleš bio je na istom tragu.

- Jako teško i iscrpljujuće. Imali smo i mi padove u koncentraciji, ali to je normalno. Gol? Ha, uobičajeno, sve po starom, nevjerojatno da nam se stalno ponavljaju iste stvari. Žao mi je, mislim da smo zaslužili tri boda. Umorni smo, zato smo malo klonuli pred kraj susreta.

Linker
22. rujan 2024 01:23