Jakov Prkić/CROPIX
STRADAO NA TRENINGU

Andrijašević propušta derbi: Veznjaku Hajduka napukla košćica u stopalu lijeve noge

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 28. studeni 2013. 19:41

Franko Andrijašević se ozlijedio, ozbiljnija je ozljeda u pitanju i kako se kaže neugodna (premda ne znamo koja bi to ozljeda mogla biti – ugodna), uglavnom dijagnoza iz kluba glasi da je Andrijaševiću napukla košćica u stopalu lijeve noge, nakon što su se pronijele glasine kako mu je "puka' prst na nozi" i to treći, srednji i kako je "trebao hitno na pregled, obaviti rendgenski snimak", što je i uradio i to u poliklinici Euromedics, u Splitu...

Pegula, ne bi možda Franko igrao u prvih 11 "bijelih" u derbiju protiv Dinama, jer nije u zadnje vrijeme u najužim kombinacijama kod trenera "bijelih" Igora Tudora i uglavnom grije klupu, ali je u trenucima kad Iluridze "spava", a Maglica "nije budan" Andrijašević bio i te kakva latentna opasnost za Dinamo, uvijek pri ruci adut da ga Tudor pošalje u vatru derbija.

Baš mu derbi u Maksimiru nije suđen. Andrijašević ili se ženi, pa je odavna već planirao svadbu i slušat će vijesti iz etera kako se igra u Maksimiru (rujan 2012.) ili se pak ozlijedio na treningu tako da preskače sigurno danas oba Dinama u Maksimiru, u nedjelju i srijedu, prvenstveni ogled i kup.

- Pauza je sigurno od desetak dana, a što će biti dalje vidjet ćemo kako će teći oporavak – informacije su iz liječničke službe.

Linker
21. rujan 2024 12:44