MODRI U PORTUGALU

Ante Čačić uoči Porta: 'Oni su apsolutni favoriti, ali zašto mi ne bi napravili iznenađenje?'

Piše: GNK DinamoObjavljeno: 20. studeni 2012. 22:39

Večer uoči utakmice s Portom na konferenciju za medije došli su trener Modrih Ante Čačić i iskusni branič Josip Šimunić te još jednom ponovili kako je Porto favorit, no i kako vjeruju u iznenađenje.

- Ispred nas je utakmica protiv momčadi koja je apsolutni favorit, a koja svoju kvalitetu potvrđuje nastupima u domaćem prvenstvu i Ligi prvaka. Naša momčad će učiniti sve da utakmica bude što neizvjesnija, a 90 minuta iz Zagreba nam je vodilja kako možemo biti ravnopravni domaćinu. U nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji i zašto ne bismo već sutra pokušali napraviti iznenađenje - rekao je trener, a slično je nastavio i branič Modrih.

- Trener je sve više-manje rekao. Oni su sjajna momčad, po meni jedna od najboljih u Europi posljednjih desetak godina i veselimo se utakmici. Kada se dođe na ovakav stadion - sve je jasno. Ipak, mi se nećemo predati i pokušat ćemo iznenaditi Porto; dat ćemo sve od sebe i nadamo se dobrom rezultatu - kaže Šimunić pa na pitanje o najopasnijem igraču Porto bez razmišljanja odgovora: - Jackson Rodriguez. Naravno, svi su opasni, ali na njega treba posebno obratiti pozornost.

Kako će Dinamo izgledati na Dragau: - Kao što sam već rekao, utakmica iz Zagreba nam je vodilja jer smo tamo vidjeli da možemo s njima igrati, a uz malo sportske sreće možemo izvući dobar rezultat - zaključio je strateg Modrih.

Linker
25. rujan 2024 07:18