Matija Djanjesic / CROPIX
SARKASTIČNI KOMENTAR

ARMADA SE RUGALA BJELICI, A ONDA SE JAVIO JOŠKO JELIČIĆ! Bivši igrač, danas TV komentator, prepun cinizma i ironije prema najžećim navijačima Rijeke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2019. 00:19

Fantastičnu utakmicu odigrali su nogometaši Dinama u 15. kolu HNL-a i samo nekoliko dana nakon razočaravajućeg remija protiv Šahtara u Ligi prvaka svu su svoju snagu pokazali na Rujevici protiv Rijeke. Modri su slavili s visokih 5:0, uz pogotke Luke Ivanušeca i Petra Stojanovića briljirao je Mislav Oršić koji je postigao hat-trick.

Ipak, unatoč teškom porazu, navijači Rijeke su usred derbija izvjesili transparent s porukom: "Kad se vi žalite zbog sudaca i VAR-a, cijela HNL od smijeha vam se para!" Očigledno je to bila poruka Nenadu Bjelici za reakciju nakon gola u sudačkoj nadoknadi protiv Šahtara.

Za vrijeme utakmice javio se bivši igrač Dinama i Hajduka te aktualni TV komentator i voditelj Planet Sporta Joško Jeličić, koji je na društvenim mrežama podijelio svoje mišljenje o spomenutoj situaciji: "Rijeka igra puno ljepši nogomet pod Rožmanom. Važno da se Armada vratila", stoji u sarkastičnom komentaru.

Joško Jeličić
Damir Krajac / Hanza media / CROPIX

Podsjetimo, donedavni trener Igor Bišćan nije uspio naći zajednički jezik s riječkim navijačima te se, uslijed njihova upornog bojkota (ali i drugih razloga), odlučio na drugačiji korak u karijeri. Njegovu nasljedniku Simonu Rožmanu zasad ne cvjetaju ruže, momčad s Rujevice i dalje traži pravu formu te je izvjesno da će Riječani uskoro početi gubiti strpljenje...

Linker
18. travanj 2024 21:24