StoryEditor
Bella Kolašinac
 Screenshot: Instagram
Pod svjetlom reflektora

Atraktivna supruga slavnog Bosanca u London pokušala unijeti zabranjeno oružje, pa završila u suzama

Bella Kolašinac, supruga bosanskog nogometaša Arsenala Seada Kolašinca, završila je na naslovnicama
Autor: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2020. 09:31

Bella Kolašinac, atraktivna supruga bosanskog nogometaša Arsenala Seada Kolašinca, završila je na naslovnicama otočkih medija.

Razlog? Naime, ona je, čini se, u Veliku Biritaniju pokušala unijeti ilegalno oružje, preciznije pištolj za omamljivanje, popularni elektrošoker.

The Sun i Daily Mail navode kako je Bella Kolašinac pokušala ilegalno oružje unijeti u privatnom avionu, a kasnije se pravdala kako je to zbog straha i ankcioznosti koje osjeća nakon što su njenog supruga u društvu Mesuta Özila napali naoružani motoristi u srpnju prošle godine.

View this post on Instagram

As grey as the sky ☁️☁️☁️

A post shared by Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac) on

Nakon spomenutog napada na Seada Kolašinca njegova je supruga pobjegla u Njemačku gdje ujedno ima i dozvolu za nošenje elektrošokera, ali je on u Velikoj Britaniji ilegalan.

Sve se dogodilo prošle nedjelje na londonskom aerodromu Biggin Hill, a Bella Kolašinac je briznula u plač suočena s pitanjima snaga reda i mira koji su otkrili pištolj.

Na kraju je puštena uz upozorenje, ali joj je naglašeno da nošenje zabranjenog oružja sa sobom povlači i šestomjesečnu zatvorsku kaznu.

"Sve je bio samo nesporazum. Elektrošoker je zapravio još bio zapakiran i nije u sebi imao ni baterije. Bella je uspjela dokazati da je aerodromu slala emailoce kako bi se osigurala da ga može unijeti. Ali kada je dobila povratnu poruku u avionu da je sprava ilegalna, mobitel joj je bio isključen", rekao je anoniman izvor za Daily Mail.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac) on

View this post on Instagram

A post shared by Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac) on

Linker
30. svibanj 2020 10:00