BUNDESLIGA

Badelj u momčadi kola

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2013. 12:19

Njemački magazin Kicker dodijelio je sjajne ocjene hrvatskom dvojcu u HSV-u Milanu Badelju i Ivi Iličeviću , koji su odlično odradili posao u 3-1 pobjedi protiv Hannovera.

Badelj je inicirao povratak HSV-a u utakmicu, u kojoj je Hannover poveo u 28. minuti prvog poluvremena. Badelj je sjajno zabio s nekih 20-ak metara tri minute kasnije, a posao su za sastav iz Hamburga riješili Beister i Calhanoglu.

"Milan Badelj - HSV-ovo srce! Odigravao je pametna dodavanja, držao kontrolu u veznom redu, te je maksimalno iskoristio snagu svoju tehnike u ovoj utakmici", napisao je Kicker.

Iako nije asistirao ili zabio Iličević je, baš kao i Badelj, zaradio sjajnu dvojku (1 najbolja ocjena, 6 najlošija), no za razliku od njega nije završio u najboljoj momčadi kola! Badelju je to prvi put ove sezone da se našao u najboljoj momčadi kola!

U derbiju kola, u kojem je Bayern kao gost svladao Borussiju Dortmund s 3-0, Mario Mandžukić je zaradio solidnu ocjenu 3.5, ponajviše zbog svoje trke i nekoliko poluprilika koliko su mu stvorili njegovi suigrači.

Ivica Olić i Ivan Perišić igrali su do 77. minute utakmice u kojoj je njihov Wolfsburg izvukao bod kod Nürnberga. Obojica su dobila ocjene 4.5.

Linker
22. rujan 2024 03:36