Vladimir Dugandžić/CROPIX
NE PODILAZI NIKOME

Balakov: Anasa neću buditi, neka se sam probudi! Došlo je vrijeme da to napravi...

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. srpanj 2011. 21:59

Krasi za članove stožera, Balak za one koji ga manje poznaju. Trener Bijelih drži čvrstu disciplinu u austrijskoj bazi Splićana. Često razgovara s igračima, a zajedno sa svojim stožerom vješto kontrolira situaciju.

- Zadovoljan sam uvjetima. Imamo sve što nam treba u hotelu i, što je bitno, nema drugih momčadi s nama. Nitko nam ne smeta, igrači su potpuno mirni u toj izolaciji - ispričao je Balakov.

Računa li Balakov da će s Vukušićem krenuti u novu sezonu ili strahuje od prodaje?

- Hoće li Vukušić ostati u Hajduku, nije domena mog rada. Ja sam sretan što imam Antu u momčadi, a Uprava kluba će odlučivati postoji li interes koji bi potaknuo transfer. Međutim, svima je jasno da predsjednik kluba neće prodati Vukušića za milijun ili dva. Ako Vukušić ide van, onda to treba biti za velike novce. Vukušić vrijedi te velike novce. Ali, ja zasad nemam nikakve indicije da bi nas Vukušić mogao naputiti i računam da s njim ulazim u novu sezonu.

Kako radi Anas Sharbini, igrač koji ima najveći prostor za napredak u odnosu na prošlu sezonu? Jeste li razgovarali s Anasom?

- Uvijek su pitanja o Anasu. Razgovarao sam s Anasom kao i sa svim ostalim igračima. Ali, prije nego sam sjeo s Anasom, puno mi je ljudi reklo “ako probudiš Anasa, imat ćeš momčad”. Ali, ja nisam tu da bih probudio Anasa. Jesu li se time bavili moji prethodnici? Jesu. I što se dogodilo. Ništa. Anas treba sam sebe probuditi. Došlo je vrijeme da Anas to napravi. Anas mora prihvatiti moju filozofiju rada i više davati za momčad. Zadovoljan sam njegovim angažmanom, ali ujedno sam nestrpljiv da vidim kakav će učinak imati na utakmicama.

Linker
21. rujan 2024 14:29