Ante Čizmić/CROPIX
PREPOROĐENI TOMASOV

'Balakov nam je ugradio nove Windowse, više nećemo trčati kao 'muhe bez glave...'

To ćemo tek vidjeti kako će biti protiv Barce, to treba doživjeti, igrati protiv najboljih. Vjerujem da će to biti doživljaj koji ću pamtiti cijeloga života - rekao je Tomasov
Piše: Mario VelićObjavljeno: 21. srpanj 2011. 20:35

Baš kao na otvaranju prošle sezone, kada je bio sjajan protiv rumunjskih protivnika u europskim pretkolima, Marin Tomasov zablistao je i na početku ove. Igrao je jako dobro protiv Šibenika, bio rastrčan i pucao iz svih pozicija, postigao pobjedonosni gol. Nije ga spriječila ozljeda koju je zaradio na posljednjem pripremnom susretu protiv Burse kada je ostao bez zuba, a pukla mu je i usnica. Hrabro je odigrao.

- Ostao sam bez jednog zuba, još nekoliko ih se klima... Dobio sam zaštitu za zube, sve je uredio dr. Željko Dijan, tako da se nisam jako plašio. Ma, sve za Hajduk - počeo je Tomasov.

Zanimalo nas je što je razlog njegove lepršave igre, bio je rastrčan i stalno prijetio Šibenčanima.

- Nove su mi Windowse ugradili - našalio se Marin i nastavio: - Trener Balakov je razlog, trener nas je napunio samopouzdanjem, sjajno nas je složio, odlično smo radili na pripremama . Zaista nema razloga da loše igramo, svi znamo što nam je činiti, neće se više događati da kao "muhe bez glave" trčimo po trojica na jednu loptu. Jednostavno naša igra sada ima glavu i rep! Vjerujem da ćemo, kako vrijeme bude odmicalo, biti sve bolji.

Na desnoj strani ima novog suradnika, bivšeg desnog bočnog igrača Zagreba, Jamesa.

- Odlično radi svoj posao, dogovaramo se, komunikacija nam je na visini. Već sad se jako dobro slažemo, kako bude išlo vrijeme sve ćemo bolje surađivati. Vjerujem da će cijela momčad igrati bolje, mislim da mjesta za napredak ima jako mnogo. Uglavnom smo radili na igri bez lopte, kada još doradimo napadačke akcije, to će biti to. Samo treba slušati trenera Balakova, ja se osobno jako trudim da upijam njegove savjete i to će mi se isplatiti - smatra Tomasov.

Njega i suigrače čeka susret s Barcelonom, no poslije toga važniji su ogledi sa Stokeom.

- To ćemo tek vidjeti kako će biti protiv Barce, to treba doživjeti, igrati protiv najboljih. Vjerujem da će to biti doživljaj koji ću pamtiti cijeloga života. Neće biti neke treme jer se ipak radi o prijateljskoj utakmici. Protiv Engleza će biti druga priča, živa i teška utakmica, moramo dati maksimum - najavljuje Tomasov.

Linker
24. rujan 2024 03:21