Vladimir Dugandžić / CROPIX
DOBRE VIJESTI S POLJUDA

Balakov odahnuo: Ljubo Miličević propušta Barcelonu, ali bit će spreman za Stoke!

Milićević zasad trenira odvojeno od momčadi, radi prema posebnom programu, ali vjeruje se da bi najkasnije od srijede iskusni stoper mogao u kadar sa svim igračima
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. srpanj 2011. 00:02

U utorak Hajduk sa Šibenikom otvara novu sezonu HNL-a. Sastav Bijelih za premijeru protiv ekipe Vjekoslava Lokice poznat je bio i na austrijskim pripremama. Ozljedom Tomasova koji još nije počeo trenirati s momčadi, u startnu postavu ulazi Oremuš, a ostalih 10 je početni sastav iz zadnjeg test ogleda s Bursom; Subašić - James, Vejić, Inoha, Lima - Oremuš, Andrić, K. Ljubičić, An. Sharbini - Vuković, Vukušić.

Četvorica novih igrača upisat će poljudski debi u susretu sa Šibenikom, a splitski navijači posebno čekaju povratak petog novaka, australskog Hrvata Ljube Milićevića. Prije polaska na pripreme u Austriju ozlijedio je mišić lista, ali oporavak ide brže nego se predviđalo i s velikim optimizmom se gleda prema rehabilitaciji 30-godišnjeg stopera. Milićević zasad trenira odvojeno od momčadi, radi prema posebnom programu, ali vjeruje se da bi najkasnije od srijede iskusni stoper mogao u kadar sa svim igračima Krasimira Balakova.

To je prva etapa na povratničkom putu, a druga bi bila ulazak na klupu za susret s Barcelonom. Bude li oporavak imao takvu optimističku liniju kretanja, eto Milićevića u kadru za susret sa Stokeom 28. srpnja na stadionu Britannia. Bio bi to veliki plus za Balakova, jer utakmica sa Stokeom je golemo iskušenje za Bijele u svim segmentima.

Linker
18. rujan 2024 03:44