Miralem Pjanić
 REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
TRAŽE GA SAMI VELIKANI

BARCA KRENULA U POTRAGU ZA NASLJEDNIKOM ANDRESA INIESTE Španjolci žele zvijezdu Juventusa, ali za nju će morati iskeširati najmanje 25 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2018. 16:56

Kako piše ugledni španjolski list Mundo Deportivo, izvrsni nastupi Miralema Pjanića u Romi nisu promakli skautima Barcelone. Bosanskohercegovački veznjak impresionirao je Roberta Fernandeza, sportskog direktora slavnog katalonskog kluba.

Prioritet uprave Barcelone ovoga ljeta je Marco Veratti, ali pitanje je hoće li ga PSG pustiti ispod 100 milijuna eura. U slučaju da transfer propadne, spremna je alternativa u vidu Romina veznjaka, piše Mundo Deportivo. Također, podsjećaju da je Pjanić bio želja Barcelone i njihovih navijača još dok je bio glavni fantazist Lyona, ali tada nisu uspjeli pronaći zadovoljavajući dogovor te je BiH reprezentativac završio u Romi.

Odlaskom Inieste potrebno je popuniti dio veznoga reda, a Pjanićeve igre ukazuju na to da može adekvatno zatvoriti prostor iza leđa Sergia Busquetsa, a i izvrsno odigrati na bilo kojoj poziciji u sredini.

Za usluge Miralema Pjanića katalonski bi div morao izdvojiti barem 25 milijuna eura, a napomenimo i to da će se za njegov potpis boriti zajedno s Liverpoolom, Arsenalom i PSG-om.

Linker
03. svibanj 2024 04:57