Sandro Tonali
 MIGUEL MEDINA / AFP / MIGUEL MEDINA AFP
NEMA SE, MOŽE SE

BARCI PRIJETI DODATNI GUBITAK OD 200 MIL. EURA, ALI ZA ŠOPING ĆE SE IPAK NAĆI Katalonci u lovu na zvijezdu! Predsjednik: Nisam mu ništa htio govoriti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2020. 11:02

Iako je svojim igračima smanjila dohotke za čak 70 posto dok traje kriza koronavirusa, uprava Barcelone mogla bi posegnuti za dodatnim rezanjima obzirom da bi prema izvorima američkog ESPN-a mogla biti u gubitku za još 200 milijuna eura.

Drugim riječima Katalonci čine sve kako bi 'preživjeli' krizu, ali to ih neće zaustaviti da krenu u šoping već ovog ljeta. Naime, kako prenosi talijanski Corriere Barca je krenula u lov na talentiranog veznjaka Brescije Sandra Tonalija.

Za spomenutog su Katalonci spremni izdvojiti čak 60 milijuna eura, a da ponuda postoji otkrio je i predsjednik kluba Massimo Cellino.

- U veljači sam dobio veliku ponudu za Sandra, ali mu nisam ništa govorio. Želim ga iznenaditi u lipnju. Ime kluba ne mogu reći - istakao je Cellino.

Iako nije rekao o kojem se točno klubu radi, Corriere otkriva kako je riječ o Barceloni. Klub s Nou Campa navodno je uz 60 milijuna eura spreman ponuditi i još dvojicu igrača u ukupnoj vrijednosti od 6-7 milijuna eura, ali nije otkriveno o kojem je dvojcu riječ.

Linker
18. svibanj 2024 23:30