THOMAS KIENZLE AFP
PIŠE SPORT BILD

BAYERNOV TRENER NAGOVARAO VELIKU ZVIJEZDU NA ZVUČNI TRANSFER Nijemci otkrili značajan korak prema dovođenju igrača kojeg je želio još Niko Kovač

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2020. 20:25

Bayernov trener Hansi Flick obavio je navodno 30-minutni telefonski razgovor s Leroyem Saneom, tvrde njemački mediji.

Sane je meta broj jedan bavarskog giganta još otkako je na klupi sjedio Niko Kovač, a u klubu nisu odustali od dovođenja zvijezde Manchester Cityja.

Sane se sada oporavio od teške ozljede koljena zadobivene u utakmici Community Shielda u kolovozu prošle godine i u Bayernu se nadaju da mogu zgotoviti posao.

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 03: Leroy Sane of Manchester City celebrates with teammates after scoring his team's second goal during the Premier League match between Manchester City and Cardiff City at Etihad Stadium on April 03, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Clive Brunskill/Getty Images

Sport Bild tvrdi da je Flick u razgovoru pokušao privoliti Sanea na transfer. U ožujku je Flick imenovan stalnim trenerom Bayerna i ima zeleno svjetlo za slaganje momčadi po svom okusu.

A Saneov agent Damir Smoljan još je ranije rekao kako je Bayern pravi klub za njegovog klijenta.

"Bayern je jedni klub u Njemačkoj u kojem se Leroy može zamisliti da nastavlja karijeru. Tamo vidi dobre predispozicije za njegov cilj, a to je osvajanje Lige prvaka", rekao je njegov agent nedavno za Bild.

Saneova tržišna cijena prema Transfermarktu inače iznosi 80 milijuna eura, ali u Bayernu se nadaju da će ga moći kupiti i puno jeftinije s obzirom na korona krizu i činjenicu da ovaj 24-godišnjak nije igrao od kolovoza prošle godine.

Linker
17. svibanj 2024 10:14