Gerson na posudbi u Fiorentini
 Getty Images
VELIKI TRANSFER POSTAO PAKAO

Bez tog menadžera nisu mogli niti stan unajmiti, igrač doživio horor: Na kraju smo uspjeli pobjeći!

Roma je 2016. godine za 16 milijuna eura kupila tad sjajnog 18-godišnjaka iz Fluminensea
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2020. 14:20

Gerson, mladi 22-godišnji nogometaš koji je u jednom trenutku karijere igrao za Romu, otkrio je novinarima zapravo "pakao" koji je proživljavao dok je živio u talijanskoj metropoli. I to je bio razlog zašto je jedva čekao, kako priznaje, povratak u Brazil...

Roma je 2016. godine za 16 milijuna eura kupila tad sjajnog 18-godišnjaka iz Fluminensea, a koji je u to vrijeme igrao i za brazilsku U20 reprezentaciju. Ciljao je Barcelonu, ali katalonski klub ponudio je osam milijuna, pa je završio u Serie A.

"Roma je htjela, inzistirala, da potpišemo s jednim agentom i tu su nas prevarili. Toliko su nas prevarili da nismo mogli iznajmiti kuću koju smo htjeli, već smo morali tri mjeseca živjeti u hotelu", otkrio je otac mladog veznjaka koji danas opet igra u Brazilu.

"Sve što smo htjeli raditi, makar i izabrati si stan, kuću, gdje želimo živjeti, morali smo preko tog agenta. Tek kad se moj sin požalio Tottiju, onda smo se preselili i to u njegov stan".

Na kraju se vratio kući...

"Hvala Bogu, na kraju smo uspjeli pobjeći! Evo sad se Tottenham i Borussia za njega raspituju", otkrio je tata Marcos Santos u jednom intervjuu.

Linker
06. svibanj 2024 03:23