hajduk.hr
FEŠTA U PRAGU

BIJELI U PRAGU: U 'Fleka' se ogledale uprave Slavije i Hajduka, danas će igrači!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. rujan 2014. 18:44

Momčad Hajduka otputovala je u Prag gdje će danas odigrati revijalni prijateljski susret sa Slavijom.Slavni češki i klub i Hajduk s početkom u 19 sati će na stadionu Eden kapaciteta 21.000 gledatelja odigrati prijateljski ogled povodom proslave 50. rođendana navijačke skupine češkog kluba 'Odbor pratel'.

Dva kluba čije se povijesti isprepliću posljednji put igrala su prije tri godine u Splitu na proslavi 100 godina Hajduka.

- Između Slavije i Hajduka vlada prijateljstvo koje traje još od početaka našeg kluba. Mi smo Slaviju pozvali u goste na proslavu Hajdukova stotog rođ‘endana, uzvratili su nam pozivom na svoju proslavu. Čst t nam je i zadovoljstvo biti gosti Slavije, kako i naši domaćini kažu riječ je o susretu dva najveća kluba iz svojih država - rekao je predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić.

Uz momčad i naravno stručni stožer jaka delegacija Hajduka je u Pragu, gdje su sinoć s domaćinima imali i svečanu večeru u legendarnoj pivnici 'Flekâ, kojoj je nastao Hajduk. Kako i dolikuje kada su ove značajne prigode i kada se njeguju dobri odnosi s inozemnim klubom uz Brbića bijele predstavljaju i predsjednica NO-a Branka Ramljak, njen zamjenik Nikola Koceić Bilan, član NO-a Petroslav Sapunar, predsjednik skupštine Vinko Radovani, direktor marketinga Aljoša Bašić ...

Bogati prigodni program na stadionu i oko njega startat će danas već u 13 sati. Uz bogati glazbeni program, pozornice, šatore, prodaju jela i pića, organizirat će se i prodaja suvenira (šalovi, majice, privjesci, razglednice) posebno izrađšenih za ovu utakmicu. Primjerice prodavat će se majice i šalove s imenima dvaju klubova i grbovima Slavije i Hajduka u bojama češkog (crvenoj i bijeloj) i hrvatskog (bijela) kluba uz poruku na engleskom jeziku 'Together forever'.

Linker
28. lipanj 2024 12:46