Luka Modrić
 Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
NEOPISIVA TUGA

'BILA JE TO VELIKA TIŠINA POSLIJE UTAKMICE, ŠTO SE MOŽE REĆI...' Vatreni opisao atmosferu u svlačionici nakon povijesnog poraza od Španjolske

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. rujan 2018. 11:16

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je natjecanje u Ligi nacija debaklom u Elcheu izgubivši od Španjolske sa 0-6 što je najteži poraz 'Vatrenih' u povijesti.

Golove za španjolsku vrstu zabili su Saul Niguez (24), Marco Asensio (33), Lovre Kalinić (35-ag), Rodrigo (49), Sergio Ramos (57) i Isco (70). Posebno je bio raspoložen Asensio koji je nam je zabio dva gola, jer je Kalinić zatresao svoju mrežu nakon njegovog udarca, te upisao i dvije asistencije.

Nakon utakmice nekoliko riječi kazao je i Josip Pivarić.

- Treba prespavati prije nego donesemo konačne zaključke jer puno je toga bilo loše. Čak smo i dobro otvorili, ušli u utakmicu sa tri-četiri izrazite šanse, a oni su nam, imao sam osjećaj, iz dva udarca zabili tri gola. To je bi moj dojam. Poznata je Španjolska igra od noge do noge, nikako nismo mogli tome parirati, radili su stalno višak i po boku, i kroz sredinu, stalno su na zadnju liniju izlazili dosta otvoreno - komentirao je Pivarić pa prenio atmosferu iz svlačionice:

- Bila je to jedna velika tišina poslije utakmice. Što se može reći...

Linker
01. svibanj 2024 19:33