Vladimir Dugandžić/CROPIX
PRIPREME

Bili tići nadigrali goste iz Prijedora: Hajduku rutinska pobjeda protiv Rudara

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2012. 00:23

Hajduk je sinoć odigrao zatvorenu trening utakmicu protiv Rudara iz Prijedora i pobijedio 5:1. Igralo se bez prisustva gledatelja, Hajduk je nastupio u narančastim navlakama, gosti iz BiH u žutim. Očita je bila razlika u fizičkoj pripremi, Hajduk je u završnom dijelu priprema, dok su gosti tek prije desetak počeli s treninzima.

Splićani su već u 10. minuti imali dva gola prednosti. Caktaš je realizirao kazneni udarac nakon prekršaja na Andrijaševiću, a zatim je Tino Sušić bio brži od vratara gostiju. Pred kraj prvog dijela prednost je povećao Ozobić, koji je zamijenio ozljeđenog Caktaša. Četvrti gol za Bijele postigao je Andrijašević na asistenciju Kiša, a počasni pogodak za goste djelo je Kotarana u 76. minuti iz još jednog kaznenog udarca. Konačni rezulat postavio je u zadnjoj minuti Kiš na asistenciju Bencuna. Osim golova vrijedi spomenuti i dva slobodna udarca iskusnog igrača Rudara Mikića iz kojih je dvaput pogodio gredu.

Hajduk: Blažević, Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović, Radošević, Andrijašević, Sušić, Trebotić, Caktaš, Kiš (još su igrali: Kalinić, Ozobić, Luštica, Bencun, Jurina, Milić, Jonjić).

Rudar Prijedor: Bodiroga, Gigović, Puljić, Kotaran, Janković, Ramić, Bajat, Rastoka, Rovčanin, Mikić, Vranješević (još su igrali: Milovanović, Bajalica, Šodić, Karalić, Srndović, Kokanović).

Linker
20. svibanj 2024 05:24