I DALJE POD SUSPENZIJOM

Bilić bi htio Manuela Pamića na lijevom boku, ali ga ne smije pozvati u reprezentaciju

Bilić je od čelnitva HNS-a zatražio da vide može li on pozvati Pamića ili ne može. Izbornik je tako dao naslutiti da mu je Pamić, koji je uvršten u najbolju 11-oricu Češke lige, vrlo zanimljiv
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2010. 22:17

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu navečer odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Slovačke i tako odraditi generalnu probu prije početka kvalifikacija za EP 2012. godine. Izbornik Slaven Bilić u ovoj će utakmici imati dilemu koja ga je mučila i kroz prijašnje kvalifikacije - lijevi bok. Danije Pranjić zatražio je slobodno zbog rođenja djeteta. Ivan Strinić ozlijedio se na prvenstvenoj utakmici protiv Šibenika i neće moći igrati. Do nekoliko minuta prije obavljivanja popisa igrača za Slovačku izbornik Bilić čekao je moguće riješenje slučaja Manuela Pamića koji je odlukom Arbitražnog suda HNS-a suspendiran nakon tužbe FIFA agenta Ivana Cvjetkovića. Bilić je od čelnitva HNS-a zatražio da vide može li on pozvati Pamića ili ne može. Izbornik je tako dao naslutiti da mu je Pamić, koji je uvršten u najbolju 11-oricu Češke lige, vrlo zanimljiv za to problematično mjesto. Sam nogometaš nerado govori o tome:

- Imao bih mnogo toga za reći, ali jednom prilikom će se i to dogoditi. Naravno da mi je jako žao što nisam u reprezentaciji, a još me više žalosti činjenica što je to tako jer sam suspendiran zbog navodnih dugova jednom menadžeru i niza drugih čudnih stvari. Meni uopće ništa napismeno nije došlo, niti me tko zvao da o tome nešto kažem. Zlo mi je od svega toga, prepustio sam da stvari rješava moj odvjetnik Saša Pavličić.

Jeste li probali naći neko rješenje direktno s Ivanom Cvjetkovićem? Vrijeme ide a reprezentativni vlakovi prolaze, Bilić vas je kanio pozvati već za Slovačku...

- Ne bih ništa pričao, moram se koncentrirati i na važne nastupe Sparte, koja u utorak protiv Žiline igra za ulaz u Ligu prvaka. Moj odvjetnik vodi brigu o tome! - kaže Pamić, koji ne krije razočaranje situacijom u kojoj on, kao igrač, nije dobio ni centa više povrh klupskih plaća, a sada ispada da mora još platiti i 140 tisuća eura provizije.

Kako bi pokušali nači neko riješenje Ivana Cvjetkovića nazivali su Zorislav Srebrić i Vlatko Marković, no do dogovora nije došlo.

Linker
06. svibanj 2024 23:50