LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 29: Slaven Bilic, manager of West Ham United gestures during the Barclays Premier League match between Liverpool and West Ham United at Anfield on August 29, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
 Clive Mason / Getty Images / 2015 Getty Images
LOVREN SKRIVIO GOL

BILIĆ IZBORIO NOVU VELIKU POBJEDU West Ham u gostima razbio Liverpool!

U jednoj je akciji pogriješio hrvatski reprezentativac Lovren koji je izgubio loptu na desnoj strani, a nakon ubačaja Noble je bio precizan s ruba kaznenog prostora
Piše: HinaObjavljeno: 29. kolovoz 2015. 19:58

West Ham je pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića ostvario veliku 3-0 pobjedu gostujući kod Liverpoola, dok je još jedan šok doživio i branitelj naslova Chelsea od kojeg je na njegovom Stamford Bridgeu bolji bio Crystal Palace s 2-1.

Nakon što je u prvom kolu šokirao Arsenal na Emiratesu, Slaven Bilić je s West Hamom ostvario još jedno veliko iznenađenje nanijevši u subotu Liverpoolu prvi prvenstveni poraz u novoj sezoni. Debitant Manuel Lanzini je već u 3. minuti pogodio za vodstvo "čekićara", a u 29. minuti Mark Noble je udvostručio vodstvo gostiju. U toj je akciji pogriješio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je izgubio loptu na desnoj strani, a nakon ubačaja Noble je bio precizan s ruba kaznenog prostora.

Liverpool se pokušavao vratiti, imao loptu u svom posjedu, ali West Hamovi igrači bili su konkrentiji. Obrana je do kraja izdržala bez primljenog pogotka, a sučevom vremenu pobjedu je začinio Sakho. To je prva pobjeda West Hama u ligaškoj utakmici na Anfieldu još od daleke 1963. godine

Linker
22. rujan 2024 11:32