Carlos Bacca postigao je treći gol za Španjolce
 Marco Luzzani/Getty Images / Getty Images
ODABRAO NAPADAČA

BILIĆ ODBIO VAN PERSIEJA I PRONAŠAO NOVO RJEŠENJE Pogledajte tko će predvoditi napad West Hama!

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 09. srpanj 2016. 16:30

Prema pisanju engleskih medija, West Ham Slavena Bilića odbio je mogućnost kupovine Robina van Persieja. Umjesto njega, u redove Čekićara vjerojatno će doći napadač AC Milana Carlos Bacca.

Van Persie je proteklih godinu dana vrlo dobro odradio u turskom Fenerbahčeu, a bio je spreman i na dvostruko manju plaću kako bi se vratio na Otok. U Fenerbahčeu zarađuje 300.000 eura tjedno, no vodstvo engleskog kluba procijenilo je da nije isplativo davati toliki novac za 32-godišnjeg Nizozemca. Podsjetimo, prije nekoliko dana su ponudili upravo 150.000 svom bivšem članu Carlosu Tevezu, što bi bila rekordna plaća i iznad toga nisu htjeli ići.

Napadačko rješenje Bilić bi stoga lako mogao pronaći u kolumbijskom nogometašu Bacci za kojeg je Milan navodno prihvatio ponudu od 30 milijuna eura. Ništa nije dogovoreno, a u igri je i Christian Benteke iz Liverpoola. Kombinacija je puno, nije tajna da hrvatski stručnjak ponajprije traga za klasnim napadačem.

- Nismo očajni, imamo dobre napadače. U redu, nije tajna da tražimo još jednog, ali taj mora top kvalitete - izjavio je nedavno Slaven Bilić za engleske medije.

Linker
13. svibanj 2024 04:50