Slaven Bilić u utakmici protiv WBA-a
 Reuters / Eddie Keogh Livepic
LOVA DO KROVA

BILIĆ OSTAJE BEZ ZVIJEZDE ZBOG KOJE JE GUBIO ŽIVCE Nakon velikog pretrpljenog šoka superbogatu ponudu s druge strane svijeta nemoguće je odbiti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2016. 09:07

Prema napisima Daily Expressa Andy Carroll mogao bi uskoro napustiti redove West Hama Slavena Bilića i preseliti u Kinu.

Kineski klubovi Beijimg Guoan i Guangzhou R&F u lovu su na 27-godišnjeg napadača koji je nažalost pod Bilićevom vladavinom proveo više vremena na rehabilitacijama nego na nogometnim travnjacima zbog učestalih ozljeda (ove sezone odigrao je tek jednu premierligašku utakmicu).

Carroll trenutno u West Hamu zarađuje između 70.000 i 80.000 funti tjedno, a u Kini bi zarađivao oko 300.000 funti tjedno.

Navodno Carroll ozbiljno razmišlja o ponudi, a ukoliko ju prihvati bit će mu to peti različiti klub u karijeri, nakon Newcastlea, Prestona, Liverpoola i West Hama.

Podsjećamo, Carroll je nedavno u Londonu napadnut od strane oružanih motociklista, što je priča koja je osvanula na naslovnicama svih engleskih medija.

Još ranije su se na odlazak na Daleki istok za super bogate plaće odlučile brojne zvijezde poput Jacksona Martineza, Ramiresa, Gervinha, Graziana Pellea, Hulka...

Linker
18. svibanj 2024 07:04