Ivan Peric / CROPIX
PRVA REAKCIJA

'BILO JE TEŠKO GLEDATI, A KAMOLI IGRATI' Dalić priznao da smo u završnici opasno živjeli i posebno nahvalio jednog od najvećih junaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2019. 19:28

Vatreni su u trećoj kvalifikacijskoj utakmici za plasman na Euro 2020. s 2:1 svladali reprezentaciju Walesa predvođenu Garethom Baleom.

Hrvatska je povela kada je loptu u vlastitu mrežu smjestio branič Tom Lawrence, a u drugom je poluvremenu na 2:0 povisio Ivan Perišić. Vodstvo Vatrenih smanjio je Brooks u 77. minuti i do kraja susreta Vatreni su u dramatičnoj završnici ipak uspjeli sačuvati mrežu netaknutom.

Nakon utakmice je, očekivano, najtraženiji bio izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.

"Osvojili smo tri boda, bilo je zaista teško i gledati, a kamoli igrati. Hvala Osijeku, hvala navijačima. Bitno je da su tri boda tu. Do kraja smo se mučili, ali neću gledati kako je bilo... Pašalić je ušao malo pod pritiskom pa nije pokazao koliko je mogao. Htjeli smo napraviti zamjenu da napravimo mjesta Luki, ali na kraju smo opasno visjeli zadnjih 20 minuta. Livaković je bio sjajan, pokazao je veliku sigurnost i dokazao da zaslužuje ovo mjesto. Idemo sad u Varaždin odraditi još i tu utakmicu pa će igrači na zaslužen odmor", izjavio je Dalić u kamere nakon utakmice u Gradskom vrtu.

Linker
18. travanj 2024 06:28